Søg
Close this search box.

Bryghusets
historie

Borgs Bryghus er etableret i 2019, og er beliggende på en dejlig landejendom ved Studsgård, Herning.
Den 30. marts 2019 var vi klar til at tage imod kunder ved en reception og åbent bryghus. En fantastisk dag, med flere hundrede besøgende.

Bryggeriet er bygget op i gårdens udhuse, der er renoveret fra under gulvet hele vejen op til og med taget. Brygudstyret er designet af brygmesteren selv, for at opnå de bedste arbejdsbetingelser for at skabe det gode øl.

Dygtige smede har evnet at omsætte brygmesterens design og ønsker til et helt unikt, superkompakt bryganlæg, der helt igennem understøtter alle trin i brygprocessen. Også gæringstanke og lagertanke er produceret specifikt til Borgs Bryghus, netop som brygmesteren har ønsket det.

Brygmesteren selv, Erik Borg, har brygget øl siden 2008. Først på et lille 25-liters anlæg til eget forbrug og fornøjelse, derefter på et 110-liters system i Borgs Bryglaug, som tre familier deltog i, og fik glæde af.

Nu brygger Erik Borg så i sit bryghus på et bryganlæg, der kan producere 500 liter godt øl af gangen. Ikke længere kun til glæde og fornøjelse for sig selv eller tre familier, men til dig og alle andre der sætter pris på godt specialøl, brygget med omhu og glæde i store mængder.

Bryghusets
VISION

Godt øl er for alle.
Godt øl er brygget med omhu, glæde og passion.
Mit ønske er at brygge godt øl til alle.
 
Med denne vision for øje, drives bryghuset i skønne landlige omgivelser med fri natur og åbne vidder.
Der arbejdes konstant på at udbrede det gode øl til så mange som muligt, via forhandlere, webshop, ølsmagninger og salg direkte fra bryggeriet.
Brygmesteren har altid tid til en snak om det gode øl, og hører gerne om netop dine oplevelser med øllet. Og måske er det netop dig der kan være inspirationskilden til den næste gode øl i rækken.

Kom tilbage
en anden gang

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi, og sælger produkter der indeholder alkohol.

Gode øl tager tid, og dem venter vi på.
Derfor må du også vente til at, du er fyldt 18 år.

ØLSMAGNING 16. DEC 2023

Glæd dig til at nyde øl med alle sanser; duft til humle og malt, og hør om øllets rejse.

DU SKAL min. VÆRE
18 år gammel

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi, og sælger produkter der indeholder alkohol.

Er du over 18?