Handels- og leverings­betingelser

1. KØBSPOLITIK

Du kan købe de varer der til enhver tid fremgår af Borgs Bryghus’ WebShop.

Øl sendes i specialfremstillede kasser, der bedst muligt beskytter flaskerne. Da kasserne skal fyldes op, skal der vælges det antal flasker der passer til kasserne. En handel kan ikke gennemføres, såfremt der ikke er denne overensstemmelse.

Beløbet for købet trækkes først, når pakken er afsendt fra Borgs Bryghus. Derefter vil pakken kunne spores via track-and-trace og/eller via sms/mails fra kuréreren.

Det tilstræbes at varer er afsendt senest 5 hverdage efter bestillingen.

1.2 REKLAMATIONSRET

Selv om flaskerne sendes i specialfremstillede kasser, kan uheldet være ude og en flaske eller flere kan gå itu. I så tilfælde skal du afvise at modtage kassen, og bede pakkeshoppen om at returnere den.

Skulle en vare være fordærvet (for øls vedkommende inficeret), så ret henvendelse til Borgs Bryghus via mail til webshop@borgsbryghus.dk. Smager en øl ikke som forventet, er det i sig selv ikke gyldig årsag til at få en reklamation godkendt.

2. FORTRYDELSES- OG RETURPOLITIK

Kontakt Borgs Bryghus, før du returnerer en vare.

Du kan returnere en vare inden for 14 dage efter leveringen. Varen skal være ubrugt. Hvis varen er ødelagt eller brugt, bliver den ikke refunderet. Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag.

Borgs Bryghus anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen, hvis der er behov for det. Du modtager en tilbagebetaling fra Borgs Bryghus, hvis varen kan returneres. Hvis du betalte via faktura, har vi brug for et bankkontonummer for at overføre pengene. Det er lettest at sende kontonummeret via mail.

2.2 VARER DER IKKE KAN RETURNERES

Følgende varetyper kan ikke returneres: Letfordærvelige varer som mad (herunder øl), blomster, aviser eller magasiner, produkter til intim brug eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brandbare væsker eller gasser, gavekort, software, der downloades, og visse vare til sundhed og personlig hygiejne.

2.3 LEVERING

Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du må ikke sende varen til andre. Du skal sende din vare til: Borgs Bryghus, Momhøjvej 68, 7400 Herning.

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.

Hvis du sender en vare med en værdi på mere end DKK 500,-, bør du sende den som pakke, så den kan spores, eller købe leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager returforsendelsen.

3. TILBAGEBETALINGSPOLITIK

Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan tillige kun returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

3.1 TILBAGEBETALINGER

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.

Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

3.2 DELVISE TILBAGEBETALINGER

I visse situationer ydes kun delvise tilbagebetalinger (hvis relevant): Bøger med tydelige brugspræg, cd’er, dvd’er, software, videospil eller plader, der er blevet åbnet. En vare, der ikke er i den oprindelige stand, som er ødelagt eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl.

3.3 FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på webshop@borgsbryghus.dk.

3.4 UDSALGSVARER

Varer til normal pris kan refunderes. Det kan eventuelle udsalgsvarer ikke.

3.5 OMBYTNINGER

Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen, skal du sende en mail til webshop@borgsbryghus.dk og sende din vare til Borgs Bryghus, Momhøjvej 68, 7400 Herning.

3.6 GAVER

Hvis varen blev angivet som en gave, da den blev købt, og sendes direkte til dig, modtager du et gavekort på beløbet for returneringen. Når vi modtager den returnerede vare, sender vi et gavekort til dig via mail.

Hvis varen ikke blev angivet som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik gaven sendt til sig selv for senere at give dig den, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og vedkommende informeres om din returnering.

4. FORTROLIGHEDSPOLITIK

4.1 SAMTYKKE VED KØB

Når du lægger en ordre ved Borgs Bryghus, skal du oplyse personlige data som navn, adresse, e-mail og mobilnummer. I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt bruge dem for at fuldføre vores forpligtelse overfor dig.

4.2 DATA OG TREDIEPART

Dine data bliver delt med iZettle AB i henhold til vores aftale med iZettle AB. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlige data bliver solgt til tredjeparter.

Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse.

4.3 RETTIGHEDER TIL DATA

I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data vi har gemt slettet.

Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet.

4.4 MYNDIGHERDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted, og købe de varer der tilbydes.

5. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

Kom tilbage
en anden gang

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi, og sælger produkter der indeholder alkohol.

Gode øl tager tid, og dem venter vi på.
Derfor må du også vente til at, du er fyldt 18 år.

ØLSMAGNING 16. DEC 2023

Glæd dig til at nyde øl med alle sanser; duft til humle og malt, og hør om øllets rejse.

DU SKAL min. VÆRE
18 år gammel

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi, og sælger produkter der indeholder alkohol.

Er du over 18?