Forhandlere

Find din lokale forhandler af øl fra Borgs Bryghus

Fox and Hounds, Herning

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub, når lejligheden sig byder. I Herning tilbyder vi et stort menukort med spændende øl og drinks til fornuftige priser, ligesom vi selvfølgelig serverer kaffe specialiteter, the og varm chokolade.

Følg forhandler

Meny, Kibæk

Hos din lokale MENY får du alt det, du forventer – og lidt til. I MENY finder du inspiration til god mad, både til hverdag og fest. Hent inspiration til ugens madplan, spørg vores slagter og vinmand til råds om lækker gæstemad eller bestil mad ud af huset til festlige lejligheder. Desuden kan du 6 gange om året helt gratis hente vores inspirerende madmagasin SPISETID, som er fuld af lækre opskrifter, baseret på årstidens udvalg af friske varer hos MENY. En god købsoplevelse skal efter vores mening indeholde lidt af det hele, og derfor har vi lavet den slags butik, vi gerne selv vil handle i. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring de services, som vi tilbyder i din lokale MENY.

Følg forhandler

HC Midtjylland

Hernings stærke håndboldklub har to øl fra Borgs Bryghus med Private Label. For hver solgt øl, er der penge til klubben.
Følg forhandler

Vinspecialisten, Herningcentret

Det er os med det store udvalg af vine fra hele verden. Vi har desuden et af landets største udvalg af gin, whisky og rom. Vi forsøger heletiden at være foran med de bedste produkter både indenfor gourmet chokolade,lakrids, te og kaffe. I en branche hvor det går rigtig stærkt og markedet hele tiden ændre sig, synes vi det er vigtigt at man får den bedst mulige vejledning, når man skal finde den helt rigtige vin til menuen, rom til kaffen eller man skal glæde en rigtig whisky fan med en whisky fra øverste hylde.
Følg forhandler

Let-Køb, Fjelstervang

En aktiv og hyggelig lokal købmand, der nyder stor opbakning blandt de lokale. Masser af gode varer, masser af gode tilbud, og masser af god service.
Følg forhandler

Gartnerhallen, Snejbjerg

Gartnerhallen A/S er en af landets førende leverandører inden for grønsager og udplantning. Leverandør til private, offentlige indstanser og erhverv.
Følg forhandler

Ostemesteren, Herning

Oste- og delikatessebutik med masser af lækre oste fra Danmark og udland. I butikken vil du også finde masser af lækkert tilbehør og ikke mindst vores tapas to go. Oste, Specialiteter, Tapas og tilbehør. Glæd dig til at besøge vores specialforretning med mottoet: Smag før du køber.
Følg forhandler

Kom tilbage
en anden gang

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi og sælger produkter der indeholder alkohol, du altså være over 18 år.

Gode øl tager tid og dem venter vi på.
Derfor må du også vente til du er fyldt 18 år.

DU SKAL VÆRE
min. 18 år gammel

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi og sælger produkter der indeholder alkohol, du altså være over 18 år.

Er du over 18?