Forhandlere

Find din lokale forhandler af øl fra Borgs Bryghus

Fox and Hounds, Herning

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub, når lejligheden sig byder. I Herning tilbyder vi et stort menukort med spændende øl og drinks til fornuftige priser, ligesom vi selvfølgelig serverer kaffe specialiteter, the og varm chokolade.

Følg forhandler

Meny, Kibæk

Hos din lokale MENY får du alt det, du forventer – og lidt til. I MENY finder du inspiration til god mad, både til hverdag og fest. Hent inspiration til ugens madplan, spørg vores slagter og vinmand til råds om lækker gæstemad eller bestil mad ud af huset til festlige lejligheder. Desuden kan du 6 gange om året helt gratis hente vores inspirerende madmagasin SPISETID, som er fuld af lækre opskrifter, baseret på årstidens udvalg af friske varer hos MENY. En god købsoplevelse skal efter vores mening indeholde lidt af det hele, og derfor har vi lavet den slags butik, vi gerne selv vil handle i. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring de services, som vi tilbyder i din lokale MENY.

Følg forhandler

Kvickly, Herning Centret

Vi ved, du har en travl hverdag, og derfor har vi samlet alt ét sted. Med et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, cykler, legetøj og ikke mindst mad, gør vi det nemmere for dig at købe samlet ind. Så får du mere tid til alt det, der er vigtigst for dig.

Vi er din sparringspartner til alle måltider og er hele dagen klar med lækre og nemme måltider af de bedste råvarer. For selvom det skal være nemt, skal det også smage godt. Derfor har vi faguddannede slagtere, bagere, grønthandlere og butikspersonale, der tilbyder dig det største udvalg, de friskeste råvarer og inspiration til spændende mad til både hverdag og fest.

Hverdagen skal være nem, men vi skal også passe på os selv, vores familier og miljøet. Derfor kan du altid regne med, at både vores madvarer og øvrige produkter kommer fra ansvarlige producenter, der tager miljø og kemi alvorligt.

Oveni dette er vi naturligvis hver eneste uge klar med masser af gode køb på en lang række varer og mere end 1.000 hverdagsvarer til lave priser – hver dag, året rundt.

Det synes, vi giver mening.

Velkommen i Coop kvickly – alt til familien på et sted!

Følg forhandler

HC Midtjylland

Hernings stærke håndboldklub har to øl fra Borgs Bryghus med Private Label. For hver solgt øl, er der penge til klubben.
Følg forhandler

Vinspecialisten, Herningcentret

Det er os med det store udvalg af vine fra hele verden. Vi har desuden et af landets største udvalg af gin, whisky og rom. Vi forsøger heletiden at være foran med de bedste produkter både indenfor gourmet chokolade,lakrids, te og kaffe. I en branche hvor det går rigtig stærkt og markedet hele tiden ændre sig, synes vi det er vigtigt at man får den bedst mulige vejledning, når man skal finde den helt rigtige vin til menuen, rom til kaffen eller man skal glæde en rigtig whisky fan med en whisky fra øverste hylde.
Følg forhandler

Gartnerhallen, Snejbjerg

Gartnerhallen A/S er en af landets førende leverandører inden for grønsager og udplantning. Leverandør til private, offentlige indstanser og erhverv.
Følg forhandler

Ostemesteren, Herning

Oste- og delikatessebutik med masser af lækre oste fra Danmark og udland. I butikken vil du også finde masser af lækkert tilbehør og ikke mindst vores tapas to go. Oste, Specialiteter, Tapas og tilbehør. Glæd dig til at besøge vores specialforretning med mottoet: Smag før du køber.
Følg forhandler

Kom tilbage
en anden gang

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi og sælger produkter der indeholder alkohol, du altså være over 18 år.

Gode øl tager tid og dem venter vi på.
Derfor må du også vente til du er fyldt 18 år.

DU SKAL VÆRE
min. 18 år gammel

Hos Borgs Bryghus fremstiller vi og sælger produkter der indeholder alkohol, du altså være over 18 år.

Er du over 18?